Upoznajte vijećnike Dječjeg gradskog vijeća

Lea Blažina, dječja gradonačelnica ima 13 godina,  po horoskopu je rak. U slobodno vrijeme trenira rukomet. Uzor joj je brat.

Lea želi da u Ozlju bude kino.

 

Petra Trdin Jambrović, zamjenica gradonačelnice, ima 14 godina. U horoskopu je rak. Hobi joj je slikanje. Njezina vrlina je iskrenost, dok joj je mana preosjetljivost.

U Ozlju bi htjela napraviti skate park.

 

Matej Leščanec, vijećnik, ima 13 godina. U horoskopu je ovan. U slobodno vrijeme igra nogomet i bavi se robotikom i radioamaterizmom.

Matej smatra da u Ozlju treba napraviti lunapark.

 

Dorotea Jurina, vijećnik, ima 13 godina. U horoskopu je lav. Njezin hobi je crtanje. Za uzore ima svoje roditelje. Njezina najveća vrlina je duhovitost, a mana je što želi svima pomoći, čak i ako tu pomoć neće dobiti zauzvrat.

U Ozlju želi veći košarkaški teren.

 

Lorena Vuljanković, vijećnik, ima 13 godina. U horoskopu je bik. U slobodno vrijeme sluša glazbu. Njezin uzok je mama. Najvećom vrlinom smatra svoju pozitivnost, a mana joj je tvrdoglavost.

U Ozlju želi klizalište i kino.

 

Leon Lukinić, vijećnik ima 12 godina. U horoskopu je ovan. Hobi mu je treniranje nogometa, a uzor mu je Lionel Messi. Njegova vrlina je upornost, a mana nestrpljivost.

U Ozlju bi želio slastičarnicu.

 

Sara Jelenčić, vijećnik ima 12 godina. U horoskopu je jarac. Hobi joj je skejtanje, vožnja biciklom, rolanje, planinarenje. Uzor joj je sestra. Njezina najveća vrlina je plemenitost, a mana nesigurnost.

U Ozlju želi bazen.

 

Tena Mojčec, vijećnik ima 11 godina. Uhoroskopu je vaga. U slobodno vrijeme voli rolati. Uzor joj je brat. Njezina vrlina je hrabrost, a mana prevelika iskrenost.

Tena smatra da u Ozlju treba napraviti sportski centar.

 

Karlo Zvonarić, vijećnik ima 11 godina. U horoskopu je bik. Hobi mu je treniranje nogometa, a uzor mu je Luka Modrić. Njegova vrlina je dobrota, a mana lijenost.

Karlo želi da se u Ozlju sagradi veća sportska dvorana da se čim više djece može baviti sportom.