Akademija Zdrav ko zmaj je konferencija namijenjena odgajateljima, učiteljima i roditeljima te svima koji rade s djecom rane i predškolske dobi.

Program konferencije bazira se na primjerima dobre prakse šumskih i eko vrtića, predavanjima stručnjaka i radionicama praktičara o važnosti kretanja i boravka djece na zraku te njegovom utjecaju na psihofizičko zdravlje djeteta.

U potpunosti jedinstvena konferencija koja se održava u potpuno prirodnom okruženju sa zero waste i održivim konceptom, na koju dolazite sportski odjeveni, sa piknik dekicom, spremni na učenje kroz igru dok ležite u hladu drveća, uz zvuk cvrkuta ptica, s mirisom trave i tek dozrelih jabuka.

Koordinator programa akademije je Lana Kihas – odgajateljica, blogerica te glavni koordinator programa edukativnih konferencija Mliječni zub – odgajati znanjem i srcem.

PRIJAVE

Kotizacije:

  • Jednodnevna kotizacija — 450,00 kn po osobi
  • Dvodnevna kotizacija – 800,00 kn po osobi

Kotizacija uključuje: sudjelovanje na predavanjima i radionicama, coffe break, ručak, materijale s predavanja i radionica po završetku konferencije, potvrdu o sudjelovanju.

Prijavu za sudjelovanje možete poslati putem prijavnog obrasca

KORISNE INFORMACIJE

  • Broj sudionika na konferenciji je ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama!
  • Zbog kvalitete provedbe praktičnih radionica, broj sudionika po pojedinoj radionici je ograničen, a prijaviti se možete po dolasku na Akademiju
  • Cjelokupan program konferencije odvija se na otvorenom i u slučaju lošeg vremena.

KONTAKT

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju